برگزاری کارگاه آموزشی قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در مرکز بهداشت شمال تهران

در راستای ارتقاء دانش و بازآموزی کارشناسان واحد بهداشت محیط، کارگاه آموزشی با موضوع قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با حضور کارشناسان بهداشت محیط ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شمال تهران برگزار گردید.
این رویداد آموزشی که در تاریخ 24 تیر ماه 1404 برگزار شد، با هدف آشنایی هرچه بیشتر کارشناسان با آخرین قوانین و مقررات در حوزه بهداشت مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی صورت گرفت.
برای افزایش اثربخشی و تعامل بیشتر شرکتکنندگان، تمامی نکات مندرج در قانون به صورت مشارکتی و با رویکرد “میزگرد” توسط کلیه کارشناسان حاضر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. این رویکرد، فرصتی را فراهم آورد تا کارشناسان تجربیات و دیدگاههای خود را به اشتراک گذاشته و درک عمیقتری از مفاد قانون پیدا کنند.
برگزاری این کارگاه آموزشی، گامی مهم در جهت تقویت دانش فنی و عملیاتی کارشناسان بهداشت محیط و تضمین سلامت جامعه در حوزه مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی محسوب میشود.
نظر