• تاریخ انتشار : 1403/07/30 - 11:58
  • بازدید : 26
  • تعداد بازدید : 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم به مناسبت روز جهانی غذا توسط مرکز حکیمیه

به مناسبت روز جهانی غذا، در تاریخ 30 مهرماه، کارگاه آموزشی تغذیه سالم با محوریت نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر در دانشگاه چمران برگزار شد. این کارگاه توسط کارشناس تغذیه مرکز حکیمیه و با حضور دانشجویان و پرسنل اداری و اجرایی دانشگاه در سالن اجتماعات این دانشگاه برپا شد.

 

در این کارگاه، مباحثی پیرامون نقش تغذیه در بیماری‌های غیرواگیر نظیر دیابت، فشارخون و هایپرلیپیدمی مطرح شد. همچنین، راهکارهای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی از جمله موضوعات مهمی بود که در این برنامه مورد بحث قرار گرفت. هدف از برگزاری این کارگاه، افزایش آگاهی شرکت‌کنندگان درباره اهمیت تغذیه سالم و ارائه راهکارهای کاربردی برای بهبود سبک زندگی و پیشگیری از بروز بیماری‌ها بود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار مراکز
  • کد خبر : 148074
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن