آموزش های تغذیه جهت میانسالان توسط مرکز سمنگان
در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۷جلسه آموزشی تغذیه برای پرسنل و مراجعین بهداشت خانواده، شنوایی سنجی و سفیران سلامت در سرای محله هفت حوض توسط کارشناس تغذیه مرکز سمنگان برگزار شد.
حساس سازی و لزوم آگاهی از مفاهیم مکملیاری و تغذیه گروه سنی میانسالان، لازمه پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در حوزه بهداشت جامعه می باشد. لذا در همین راستا مباحث مختلف تغذیه ای منجمله باورهای غلط رایج تغذیه ای، لزوم مصرف روزانهٔ پروتئین های ویژه (لبنیات، حبوبات و تخم مرغ)، عدم مصرف خودسرانه مکملها و نحوه صحیح مصرف مکملهای ضروری، مقدار نیاز به موادغذایی حاوی قند و نشاسته (میوه و غلات سبوسدار)، حذف نبایدهای تغذیه ای، نوع و مقدار نمک مصرفی خانوار، لزوم گنجاندن چربی های ضروری (زیتون، مغزدانه ها و روغنهای مایع) با احتیاط مصرف آن و افزایش مصرف موادغذایی پرفیبر (سبزیجات) و اثر آن بر کند شدن جذب قند خون آموزش داده شد.