• تاریخ انتشار : 1400/09/02 - 09:01
  • بازدید : 60
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پرسشگری روند تغییرات الگوی مصرف موادغذایی در شرایط همه گیری کوید 19

شروع پرسشگری جهت بررسی روند تغییرات الگوی مصرف موادغذایی در شرایط همه گیری کوید 19 توسط کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شمال تهران

 

به منظور تعیین روند ناامنی غذایی خانوارهای ایرانی و برنامه ریزی برای طراحی و اجرای مداخلات متناسب ، دفتر بهبود تغذیه جامعه این معاونت با حمایت فنی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در راستای برنامه های دوسالانه مشترک تا پایان 2021 میلادی و با همکاری مرکز یونسکو در نظر گرفت روند تغییرات الگوی مصرف موادغذایی در شرایط همه گیری کوید 19 را انجام دهد .

این طرح در کل کشور در مراکز بهداشتی درمانی در حال اجراست . در مرکز بهداشت شمال تهران نیز اجرای طرح مذکور در مراکز خدمات جامع سلامت امام حسن ، نادر و همایون توسط کارشناسان تغذیه ، از جمعیت تحت پوشش از تاریخ اول آذرماه آغاز شده است . 

گفتنی است جمعیت مور نظر شامل کل گروههای سنی از دو سال به بالا را شامل می شود . 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : مراکز تابعه
  • کد خبر : 110397
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن