کبد چرب
کبد چرب
نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل کبد چرب
کلاس آموزشی با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری و درمان کبد چرب برای کارمندان شرکت پویندگان راه سعادت توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات سلامت حکیمیه برگزار شد
در تاریخ 21شهریور کلاس آموزشی با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری و درمان کبد چرب برای کارمندان شرکت پویندگان راه سعادت توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات سلامت حکیمیه برگزار شد .
در این جلسه آموزشی مباحث ذیل آموزش داده شد.
معرفی بیماری کبد چرب ، دلایل ایجاد کبد چرب ، بیان علائم و شیوع بیماری در سنین مختلف ، نکات درمانی کلیدی شامل کاهش وزن تدریجی در بیماران دچار اضافه وزن و چاقی ، رژیم صحیح غذایی و پرهیز از مصرف مواد غذایی با چربی بالا افزایش مقدار سبزیها و میوههای خام و فیبرها، ، اجتناب از مواد لبنی پر چرب شامل : شیر، پنیر، خامه، بستنی، ماست
در پایان به سوالات کارمندان پاسخ داده شد.
نظر