• تاریخ انتشار : 1402/07/15 - 13:42
  • بازدید : 173
  • تعداد بازدید : 172
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کبد چرب

کبد چرب

 

نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل کبد چرب

کلاس آموزشی  با موضوع  نقش تغذیه در پیشگیری و درمان کبد چرب برای کارمندان  شرکت ‏پویندگان راه سعادت توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات سلامت حکیمیه برگزار شد ‏

در تاریخ 21شهریور کلاس آموزشی  با موضوع  نقش تغذیه در پیشگیری و درمان کبد چرب برای کارمندان  شرکت پویندگان راه سعادت توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات سلامت حکیمیه برگزار شد .

در این جلسه آموزشی مباحث ذیل آموزش داده شد.

معرفی بیماری کبد چرب ، دلایل ایجاد کبد چرب ، بیان علائم و شیوع بیماری در سنین مختلف ، نکات درمانی کلیدی شامل کاهش وزن تدریجی در بیماران دچار اضافه وزن و چاقی ، رژیم صحیح غذایی و پرهیز از مصرف مواد غذایی با چربی بالا افزایش مقدار سبزی‌ها و میوه‌های خام و فیبرها، ، اجتناب از مواد لبنی پر چرب شامل : شیر، پنیر، خامه، بستنی، ماست

در پایان به سوالات کارمندان پاسخ داده شد.

  • گروه خبری : مراکز تابعه,اخبار
  • کد خبر : 132430
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن