برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی تقلبات مواد غذایی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شمال تهران
کارگاه آموزشی تخصصی با محوریت “تقلبات در مواد غذایی” با حضور جمعی از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال تهران در تاریخ ۱۱ و ۱۲ آبان ماه سال ۱۴۰۴ برگزار شد.
هدف اصلی این دوره آموزشی، ارتقاء سطح دانش و مهارتهای نظارتی کارشناسان برای مقابله مؤثر با تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بود.
جناب آقای دکتر حقانی، مدرس دانشگاه و عضو معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به عنوان مدرس این کارگاه حضور داشتند.
دکتر حقانی در طول برگزاری کارگاه، مباحث جامعی را در خصوص انواع تقلبات رایج در مواد غذایی، روشهای شناسایی و راهکارهای پیشگیرانه به تفصیل برای کارشناسان تشریح کردند. تأکید اصلی بر این بود که کارشناسان بتوانند با بهکارگیری این دانش، نظارت دقیقتری بر بازار و مراکز عرضه داشته باشند.
در پایان برگزاری این دوره دو روزه، فرصتی برای پرسش و پاسخ فراهم شد تا کارشناسان سوالات فنی و موردی خود را مستقیماً با مدرس مطرح کرده و ابهامات موجود را برطرف سازند.
نظر