برگزاری روز جهانی غذا
برگزاری روز جهانی غذا
برگزاری روز جهانی غذا در مدارس تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) و سمنگان
با توجه به لزوم افزایش آگاهی افراد در خصوص مکمل یاری، مصرف میانوعده های سالم و دستیابی به هدف تغییر رژیم غذایی و الگوی غذایی سالم، بمناسبت روز جهانی تخم مرغ (17 مهر) و روز جهانی غذا (24 مهر) توسط کارشناس تغذیه، با همکاری کارشناس آموزش مرکز و پایگاه های احسان و نارمک در خصوص نحوه اجرای برنامه مکملیاری، هرم غذایی گروه سنی، نوع نمک مصرفی و ... جهت بانوان در مسجد امام علی (ع) تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) و دانش آموزان و اولیا در مدارس جاوید، نداالنبی و قدس تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت سمنگان آموزش داده شد. همچنین وعده صبحانه سالم بصورت نمادین در مدارس برگزار گردید.
.
نظر