• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 13:58
  • بازدید : 184
  • تعداد بازدید : 165
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت روز جهانی غذا در مرکز کلامی

در تاریخ21  مهر ۱۴۰۳، به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم در مرکز جامع سلامت کلامی برگزار شد. این جشنواره با هماهنگی رئیس مرکز و با همکاری پایگاه‌ها و رابطین مرکز، به منظور ترویج تغذیه سالم و آگاهی‌بخشی در زمینه انتخاب‌های بهتر غذایی برگزار شد.

در این رویداد، خانم بخشی‌زاده کارشناس تغذیه مرکز، توضیحات مهمی درباره اهمیت مصرف نان کامل در برنامه غذایی داشتند. وی به مخاطبان توضیح داد که نان کامل به دلیل دارا بودن فیبر بیشتر، مواد مغذی ارزشمندتری نسبت به نان‌های تصفیه‌شده دارد و می‌تواند به بهبود هضم غذا، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت و چاقی، و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

در طول جشنواره، غذاهای سالمی که با توجه به اصول تغذیه متعادل تهیه شده بودند، به نمایش گذاشته شد. هدف این جشنواره، تشویق افراد به استفاده از مواد غذایی طبیعی و غنی از مواد مغذی و افزایش آگاهی آن‌ها نسبت به اهمیت انتخاب‌های سالم در زندگی روزمره بود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار مراکز
  • کد خبر : 147453
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن