آموزش تاب آوری در برابر بلایا و تغذیه در بحران در سازمان مدیریت بحران منطقه 7
به مناسبت ۲۲ مهرماه روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی و۲۴ مهرماه روز جهانی غذا، در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۵، آموزش روسای خانه دوام، مسئولین سرای محلات و کارشناسان خانه سلامت شهرداری منطقه ۷، در سالن اجلاس سازمان مدیریت بحران منطقه ۷ تهران، توسط واحد مدیریت خطر بلایا و حوادث و واحد بهبود تغذیه انجام شد.
در این جلسه، شعبان زاده کارشناس مسئول واحد بلایا با بیان مفاهیم و مروری بر شناخت بلایای طبیعی به شرح اهمیت تاب آوری و اقدامات مناسب در راستای توانمندسازی جامعه بالاخص کودکان و نوجوانان پرداخت. همچنین با ذکر روزشمار هفته کاهش خطر اثرات بلایای طبیعی، به لزوم ارزیابی ریسک محلات، همراهی ذینفعان و تمرین و آموزش عموم جامعه بالاخص در مدارس از طریق استفاده از پتانسیل محلات تاکید کرد. سپس بهشتی کارشناس مسئول واحد تغذیه در خصوص تغذیه سالم، گروههای غذایی، انواع تغذیه در بحران، بستههای تغذیه توزیع شده در بحران مطالبی را ارائه نمودند. در ادامه با توجه به روز جهانی غذا که تاکید بر مصرف نان کامل دارد، در زمینه فواید مصرف نان کامل صحبت کردند.