• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 09:40
  • بازدید : 37
  • تعداد بازدید : 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه آموزشی تغذیه برای دانش آموزان

جلسه آموزشی تغذیه در تاریخ 18 مهر 1403 در دبیرستان دوره اول نرگس توسط کارشناس تغذیه مرکز کلامی برگزار شد.

در این برنامه که با حضور 70 نفر از دانش‌آموزان دبیرستان برگزار شد، کارشناس تغذیه به تشریح اهمیت مصرف غذاهای سالم و تأثیر آن‌ها بر سلامت جسمانی و رشد نوجوانان پرداخت. از جمله موضوعات مورد بحث، تأکید بر مصرف نان کامل در وعده‌های غذایی بود.

در این آموزش به دانش‌آموزان توصیه شد که مصرف نان کامل به دلیل وجود فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتر نسبت به نان سفید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همچنین توضیح داده شد که استفاده از نان کامل به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کنترل وزن و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کمک می‌کند.

این کارگاه بخشی از برنامه‌های آگاهی‌بخشی در حوزه تغذیه سالم بوده و هدف آن ارتقاء سطح دانش و آگاهی دانش‌آموزان در خصوص اهمیت رعایت الگوهای تغذیه‌ای صحیح و متنوع بود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار مراکز
  • کد خبر : 147354
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن