آموزش دستورالعمل های تغذیه در مبارزه با کووید19
جلسه آموزشی دستورالعمل های تغذیه در مبارزه باکووید19در مرکز جعفریان برگزار شد.
مورخه 15 تیر ماه 99 جلسه آموزشی توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت جعفریانبا حضور خانم دکتر نعمت الله سرپرست و مراقبین سلامت این مرکز در خصوص دستورالعمل های تغذیه در پیشگیری و نقاهت بیماری کرونا برگزار شد.در این جلسه بر استفاده مداوم از منبع ویتامین C به منظور تقویت سیستم ایمنی و پرهیز از موادغذایی که به خوبی پخته نمی شوند تاکید شد ودر پایان در مورد سایر روش های بهداشتی پیشگیری از کرونا بحث و تبادل نظر صورت گرفت . |