• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 12:25
  • بازدید : 34
  • تعداد بازدید : 30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کلاس آموزشی تغذیه سالم و پیشگیری از بیماریهای مزمن و آموزش نان سالم

در تاریخ 17 مهرماه 1403، کلاس آموزشی با موضوع " نان سالم، تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری‌های مزمن" در درمانگاه رئوف برگزار شد. این کارگاه توسط کارشناس تغذیه مرکز تراب، با هدف آگاهی‌بخشی به شرکت‌کنندگان در خصوص اهمیت تغذیه صحیح و نقش آن در پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر و چاقی، برگزار شد.

 

در این جلسه، بر تأثیر مستقیم الگوهای غذایی مناسب بر سلامت جسمانی و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، فشار خون و بیماری‌های قلبی تأکید شد. همچنین، نقش مصرف نان کامل در بهبود سلامتی مورد توجه قرار گرفت. کارشناس تغذیه توضیح داد که نان کامل به دلیل دارا بودن فیبر، ویتامین‌ها و مواد مغذی مهم، در مقایسه با نان‌های سفید، می‌تواند به کنترل وزن، بهبود عملکرد گوارشی و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کمک کند.

این برنامه آموزشی بخشی از تلاش‌های کارشناسان مرکز بهداشت شمال در راستای ارتقاء سطح آگاهی افراد جامعه در زمینه تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری‌های مزمن بود و با استقبال شرکت‌کنندگان مواجه شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار مراکز
  • کد خبر : 147356
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن