• تاریخ انتشار : 1398/09/20 - 09:11
  • بازدید : 405
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مرکز صبارو و توصیه های آموزشی در خصوص نمک،روغن،ویتامین د

برگزاری کلاس های آموزشی برای مراجعین مرکز و آموزش حضوری در نانوایی توسط کارشناس تغذیه مرکز صبارو

در هفته گذشته آقای مطهری نسب کارشناس تغذیه مرکز صبارو با مراجعه به یک نانوایی به آموزش تغذیه پرداخت.

مطهری نسب در خصوص نقش کنترل نمک مصرفی در تغذیه توصیه های خود را این چنین بیان کردند:

"کنترل نمک نان، جزئی از کنترل فشار خون بشمار میرود که نانواها هم در این خصوص سهم دارند. مردم با خرید نان کم نمک، در کنار رعایت و پرهیز از سایر مواد غذایی حاوی نمک، میتوانند به پیشگیری از فشار خون بالا،  اطمینان بیشتری حاصل نمایند."

قابل ذکر است ایشان در هفته اخیر،برای 15 نفر از مراجعین به آموزش تغذیه در خصوص نمک، روغن و ویتامین د پرداخت که این آموزش مبتنی بر استفاده از میزان متناسب روغن های مایع و حذف روغن جامد هیدروژنه، مارگارین و روغن دنبه، و پرهیز از نمک دریا و توصیه بر مصرف نمک تصفیه شده یددار و مکمل ویتامین د در کنار مواد غذایی غنی از این ویتامین بود.

 

 
 
 

 

  • گروه خبری : مراکز تابعه
  • کد خبر : 86120
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن